Open dag Hofje Wilgendaal op 06 april 2024

06
APR
Op zaterdag 06 april organiseren we een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan Hofje Wilgendaal in Herpen. Tussen 11:00 en 12:00 uur bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven op de locatie en om u onder het genot van een kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over de laatste beschikbare levensloopbestendige woningen in dit unieke plan. Ons team staat voor u klaar in de verkoopkeet op de projectlocatie aan de Sluitappel in Herpen. Graag tot zaterdag 06 april a.s.!

Over Hofje Wilgendaal
Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd. Hiervan zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen.

Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie.

Voortgang
De bouw van de 13 woningen in Hofje Wilgendaal is in volle gang. Momenteel zijn er nu 9 verkocht en staan er 2 woningen onder optie. Er is nog een vrijstaande woning en vrijstaand geschakelde woning beschikbaar.

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.hofjewilgendaal.nl of neem contact op met een van de makelaars voor een persoonlijke afspraak.

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl

Van der Krabben Oss 
Kruisstraat 21 | 5341 HA Oss
0412 63 29 28 | www.krabben.nl

Van der Krabben Uden 
Velmolenweg 165 | 5404 LC Uden
0413 25 70 33 | www.krabben.nl