Open dag Hofje Wilgendaal op 25 november 2023

25
NOV
Op zaterdag 25 november 2023 organiseren we een Open dag op de bouwplaats van nieuwbouwplan Hofje Wilgendaal in Herpen. Tussen 11:00 en 12:00 uur bent u van harte welkom om sfeer te komen proeven op de locatie en om u onder het genot van een kop koffie of thee uitgebreid te laten informeren over de levensloopbestendige woningen in dit unieke plan. Ons team staat voor u klaar in de verkoopkeet op de projectlocatie aan de Sluitappel, Hoog Heeren en Dries. Graag tot zaterdag 25 november a.s.!

Over Hofje Wilgendaal
Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd. Hiervan zijn nog enkele woningen beschikbaar. De woningen zijn geprijsd vanaf € 369.000,- v.o.n.

De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen.

Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie.

Voortgang
Reuvers Ontwikkeling & Bouw is gestart met de bouw van de 13 woningen in Hofje Wilgendaal. Momenteel zijn er nu 7 verkocht en staan er 2 woningen onder optie. Er zijn nog verschillende woningtypes beschikbaar, zoals een hoek- en tussenwoning en vrijstaand geschakelde woningen. 

Nu alvast meer weten?
Bekijk het actuele woningaanbod op www.hofjewilgendaal.nl of neem contact op met een van de makelaars voor een persoonlijke afspraak.

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl

Van der Krabben Oss 
Kruisstraat 21 | 5341 HA Oss
0412 63 29 28 | www.krabben.nl

Van der Krabben Uden 
Velmolenweg 165 | 5404 LC Uden
0413 25 70 33 | www.krabben.nl