Opties Hofje Wilgendaal Herpen verstrekt

Na het verstrijken van de inschrijftermijn vorige week maandag zijn er nog eens 3 opties voor de levensloopbestendige woningen in Hofje Wilgendaal verstrekt. De woningen op de bouwnummers 9 en 10 zijn reeds verkocht aan de initiatiefnemers van dit bijzondere nieuwbouwplan in Herpen. In het voortraject werden de woningen op de bouwnummers 5, 6, 7, 8 en 11 al toegewezen aan de geïnteresseerden van het eerste uur. Na de start verkoop zijn hier de opties op de bouwnummers 3, 4 en 13 bijgekomen.

In de komende weken zullen de kandidaten op gesprek komen bij de makelaar. We hopen alle optanten daarna te kunnen verwelkomen als toekomstige bewoner van Hofje Wilgendaal!

Op dit moment zijn de levensloopbestendige woningen op de bouwnummers 1, 2 en 7 nog beschikbaar. Dit betreffen een vrijstaande woning, een hoekwoning en een vrijstaand geschakelde woning. Wilt u ook samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabele nieuwbouwwoning, met de privacy van een eigen tuin én met de gezelligheid van de gezamenlijke tuin en ontmoetingsruimte? Download dan de uitgebreide verkoopdocumentatie op www.hofjewilgendaal.nl of haal deze op bij de makelaar en ontdek de mogelijkheden!

Verkoop & Informatie

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl