Verkoop Hofje Wilgendaal Herpen gestart

De verkoop van nieuwbouwplan Hofje Wilgendaal is van start! Aan de rand van het bosrijke Brabantse dorpje Herpen realiseren we 13 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen rondom een hofje. Hier woont u apart en toch samen. Wij noemen het samen wonen met oog voor elkaar. De kern van Hofje Wilgendaal.

Hofje Wilgendaal telt 3 vrijstaande woningen, 3 vrijstaand geschakelde woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 rijwoningen. De woningen omarmen de gezamenlijke tuin met de jeu de boules baan, de vijver, de speelplek voor de kleinkinderen en nog mooier: een gezamenlijke huiskamervoorziening, met fitness, en aan de gezamenlijke tuin een groot terras. De bewoners vormen straks samen de Vereniging van Eigenaren. Daarmee worden alle kopers tevens voor een evenredig deel eigenaar van de ontmoetingsruimte en huren zij tezamen de gemeenschappelijke tuin.

Vanaf heden kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.hofjewilgendaal.nl. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie is verkrijgbaar bij de makelaar. Kom gerust langs, u bent van harte welkom! Wil u graag een persoonlijke toelichting? Maak dan even een afspraak.

Inschrijven
Heeft u na het bekijken van de verkoopdocumentatie uw droomhuis in Hofje Wilgendaal gevonden? Schrijf u dan voor maandag 7 november 2022 12:00 uur in door het inschrijfformulier met uw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier kunt u downloaden onderaan deze pagina of opvragen bij Cheizoo Makelaardij.

Verkoop & Informatie

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-HofjeWilgendaalHerpen.pdf