Start verkoop Hofje Wilgendaal Herpen

28
OKT
Op vrijdag 28 oktober 2022 starten we met de verkoop van Hofje Wilgendaal. Aan de rand van het bosrijke Brabantse dorpje Herpen realiseren we 13 levensloopbestendige nieuwbouwwoningen rondom een hofje. Hier woont u apart en toch samen. Wij noemen het samen wonen met oog voor elkaar. De kern van Hofje Wilgendaal.

Hofje Wilgendaal telt 3 vrijstaande woningen, 3 vrijstaand geschakelde woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 rijwoningen. De woningen omarmen de gezamenlijke tuin met de jeu de boules baan, de vijver, de speelplek voor de kleinkinderen en nog mooier: een gezamenlijke huiskamervoorziening, met fitness, en aan de gezamenlijke tuin een groot terras. De bewoners vormen straks samen de Vereniging van Eigenaren. Daarmee worden alle kopers tevens voor een evenredig deel eigenaar van de ontmoetingsruimte en huren zij tezamen de gemeenschappelijke tuin.

Tijdens de start verkoop bent u van harte welkom bij de makelaar om u uitgebreid te laten informeren over dit unieke project en om de verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Bent u verhinderd op 28 oktober? Vanaf de start verkoop kunt u op de projectwebsite www.hofjewilgendaal.nl de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het inschrijfformulier downloaden. Voor de fysieke verkoopdocumentatie kunt u na 28 oktober ook terecht op het makelaarskantoor.

Start verkoop Hofje Wilgendaal

  • Vrijdag 28 oktober 2022
  • Inloop van 14.00 tot 17.30 uur
  • Cheizoo Makelaardij, Hertogin Johannasingel 38 in Oss

Inschrijven tot 7 november 2022

Heeft u interesse in wonen in Hofje Wilgendaal? Schrijf u dan voor maandag 7 november 2022 12:00 uur in door het inschrijfformulier met uw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar tijdens de start verkoop, via de projectwebsite en bij Cheizoo Makelaardij.

Cheizoo Makelaardij
Hertogin Johannasingel 38 | 5345 AJ | Oss
0412 40 51 79 | www.cheizoomakelaardij.nl